PRODUCTES DE PRIMERA

GARANTIM LA QUALITAT, LA FRESCOR I EL MOMENT ÒPTIM DE CONSUM

La matèria primera és fonamental si es vol oferir la màxima qualitat gastronòmica. Solament es pot elaborar una cuina òptima si s’exigeix el millor producte. Per això, a Xalet Suís només treballem amb proveïdors d’absoluta confiança, donant prioritat als productors de proximitat.

La resta de la màgia correspon a la personalitat i al detall que donem a cada plat. Entenem un àpat com un diàleg que comença amb uns entrants que obren les portes dels nostres sentits. Amanides, arrossos, carpaccios… donen pas a segons plats que apleguen les millors carns o els peixos i mariscs més frescos de les llotges de mar. Per acabar, oferim tot el nostre ventall de postres casolanes pensades per a cloure una vetllada que solament pot satisfer si queda el record d’haver gaudit a taula.

CUINA DE MERCAT

FEM UNA CUINA INNOVADORA AMB AIRES TRADICIONALS

La nostra és una cuina de mercat amb una marcada personalitat d’autor. Plats fets a l’estil tradicional però revisats per tal de donar-los un punt innovador, sense defugir el fet d’incorporar algun element de la cuina internacional. Fem èmfasi en el producte. Si el producte és bo, res no pot sortir malament, perquè som professionals de la cuina i posem tota la nostra imaginació i saber fer en cada plat, en cada detall i en cada sabor per regalar-te sensacions.

A casa nostra no fem clients, fem amics amb els que ens agrada compartir la nostra passió per la bona cuina. La teva satisfacció és el nostre millor premi.