JORDI BALASCH

TOTA UNA VIDA DEDICADA ALS FOGONS

La família Balasch-Botargues, hereva d’una llarga tradició hostalera que es remunta a l’any 1966 amb establiments mítics com el Santbernat o la Huerta, va crear el 1982 el Xalet Suís.

Eren uns temps on els gustos estaven canviant i en Jordi Balasch fou qui va tenir la visió de que a Lleida hi mancava un establiment que fos un referent gastronòmic d’alta qualitat, que agermanés la cuina tradicional, amb la innovació i la creativitat que cercaven els clients més exigents. Tot sempre amb la sòlida base d’una cuina de mercat elaborada amb productes de proximitat seleccionats per la seva frescor i qualitat. Avui, Jordi Balasch és un cuiner de prestigi reconegut dins la cuina lleidatana, que ha sabut traslladar el seu relleu generacional al capdavant dels fogons.

SÒNIA BALASCH

LA NOVA GENERACIÓ QUE MANTÉ LES TRADICIONS

Recollint la tradició familiar, la Sònia junt amb el seu germà Gerard, cap de cuina de l’altre restaurant de la família la Huerta, ha sabut mantenir la vinculació amb el món de la cuina. Des de fa uns anys, ha anat incorporant-se al Xalet Suís, primer col·laborant amb el seu pare i ara ja com a cap de cuina a ple rendiment.

La seva imaginació i professionalitat han donat continuïtat a l’oferta gastronòmica del Xalet Suís, sense que el canvi generacional hagi suposat cap alteració ni en l’estil, ni en la filosofia que tants bons moments han fet viure als nostre clients.

BENVINGUTS A CASA VOSTRA

GAUDIR DE L’ALTA CUINA EN UN AMBIENT ACOLLIDOR I AMB UN SERVEI ATENT

El Xalet Suís és un establiment acollidor que reprodueix la típica decoració d’un espai d’alta muntanya. Fusta, parets rústiques, objectes antics. Decoració tradicional amb detalls plens d’ànima que estan pensats per acompanyar una vetllada càlida, romàntica, familiar o amb amics, i que s’integra perfectament amb l’autenticitat d’una cuina saborosa i el tracte proper del nostre personal.